Meci de totul sau nimic!

0

Slovacia – România, astăzi, ora 19.00, Pro TV

Naționala de fotbal a României se află în fața unei oportunități imense: calificarea în fazele superioare de la EURO 2024. Pentru a ajunge în optimile de finală ale acestui turneu final, ”tricolorii” au nevoie de un punct în meciul cu Slovacia, din runda cu numărul 3 a grupei E, partidă programată miercuri, de la ora 19.00, pe Deutsche Bank Park din Frankfurt.

Ne putem califica chiar și cu o înfrângere, însă atunci am fi la mâna Belgiei, care trebuie să învingă Ucraina. În plus, trebuie să păstram și un golaveraj decent pentru a putea merge în optimi de pe locul 3. Românii de pretutindeni sunt nerăbdători să celebreze o calificare prea puțin sperată în optimile de la EURO. Selecționata pregătită de Edi Iordănescu a rămas liderul la zi din grupa E chiar și după înfrângerea suferită împotriva Belgiei. Cu un rezultat de egalitate, șansele de a se califica ambele echipe sunt imense. Selecționata antrenată de italianul Francesco Calzona a început foarte bine turneul final din Germania. După o victorie surprinzătoare și la limită împotriva Belgiei, Slovacia a complicat enorm situația grupei E de la EURO. Etapa a doua a arătat că slovacii nu au reușit să rămână la fel de proaspeți, iar Ucraina s-a impus cu 1-2.

Meciuri directe Slovacia – România

Istoria meciurilor directe pe care le-au jucat slovacii și românii este de partea noastră. Slovacia și România s-au întâlnit de 7 ori în istorie. Românii s-au impus de 3 ori, iar 4 din meciurile disputate s-au terminat la egalitate. De notat este că după anul 2000, toate meciurile directe au fost amicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.