Denis Oncescu și Raul Ailenei au semnat cu FC Argeș

0

FC Argeș și-a prezentat miercuri seară, două noi achiziții. Este vorba despre doi jucători ”sub vârstă”, un portar și un mijlocaș de perspectivă.

Primul este Denis Oncescu, iar al doilea este Raul Ailenei, foști la Concordia Chiajna, respectiv Ripensia Timișoara.

”Denis Oncescu este un tânăr portar, în vârstă de 19 ani, de 1.87 m. Sezonul trecut la Concordia Chiajna, echipă la care a bifat 25 de prezențe. A debutat la seniori pentru Dinamo, în sezonul 2022/23, pe când formația bucureșteană activa în divizia secundă. A apărat atunci în 18 meciuri în toate competițiile, în 7 dintre acestea reușind să nu încaseze niciun gol. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 250.000 euro. A făcut parte din lotul României U20 pentru turneul U20 Elite League, fiind rezervă neutilizată în 4 partide”, sună anunțul celor de la FC Argeș în privința lui Oncescu.

 

”Raul Ailenei(17 ani) este un tânăr de mare viitor care vine de la Ripensia Timișoara. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș central, fiind un veritabil nr. 8. Piciorul său de bază este stângul. Are 1.83 m înălțime și cântărește 74 kg. A fost în vederile croaților de la NK Osijek, echipă care l-a remarcat după turneul International Vest Liga”, este anunțul alb-violeților despre fostul jucător al Ripensiei.

 

#Șase achiziții prezentare în această vară

În afară de Denis Oncescu și Raul Ailenei, FC Argeș i-a mai prezentat în această vară ca noi-achiziții pe Vlad Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj) și Andrei Dima (ex FC Voluntari 2). Astfel, echipa din Trivale a ajuns la șase transferuri oficiale.