Incendiu la un magazin Carrefour!

0

În jurul orei 01:40 pompierii au intervenit în orașul Mioveni pentru stingerea unui incendiu produs la depozitul de ambalaje al unui spațiu comercial. Incendiul a cuprins depzitului unui magazin Carrefour din Mioveni. Pe lângă depozitul suspermarketului, care a fost distrus aproape complet, au fost distruse și ferestrele și peretele din bloculul situat în apropiere. Cauza incendiului este un scurt circuit electric. 

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit șase echipaje cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, iar pentru acordarea primului ajutor calificat au sosit două echipaje SMURD cu două ambulanțe.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent existând pericolul de propagare la întreagul spațiu comercial, la un bloc din apropiere și la un autoturism.
Nu au fost persoane rănite, iar pompierii au intervenit operativ și au reușit să evite propagarea flăcărilor.


În urma incendiului s-a constatat că au ars ambalaje de carton, marfă și bunuri depozitate în depozitul de ambalaje, precum și acoperișul acestuia pe aproximativ 100 mp.
Au fost mai fost afectate 11 ferestre de termopan de la blocul învecinat.
Pentru localizarea și lichidarea incendiului, echipajele de pompieri au lucrat aproximativ două ore.


Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, efectul termic al curentului electric la nivelul unui conductor de electricitate.