Antrenorul Constantin Schumacher s-a despărțit de CS Mioveni

0

Antrenorul Constantin Schumacher (48 de ani) s-a despărțit de CS Mioveni, formație cu care a reușit în sezonul recent încheiat de Liga 2 să participe la barajul de promovare în prima ligă, pierdut în fața celor de la FC Botoșani.

Tehnicianul a semnat tot cu o formație de eșalon secund, fiind prezentat acum câteva zile de CSC Șelimbăr. Schumacher îi va avea ca și colaboratori pe Fadi Faddad(antrenor secund), care în sezonul trecut a activat la FC Argeș, fiind secundul lui Eugen Neagoe, George Păun (antrenor cu portarii) și Bogdan Vișa(antrenor secund).

”Bine ai venit, Constantin Schumacher !

Noul antrenor principal al echipei noastre este fostul internațional, Constantin Schumacher!
“Mister” a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.
Ca jucător, acesta a început fotbalul la Foresta Fălticeni și a îmbrăcat tricoul mai multor formații importante din România precum FC Argeș, Rapid București, Universitatea Craiova, Gloria Bistrița sau Ceahlăul Piatra Neamț. În străinătate a activat în cadrul a trei echipe, Chongqing Lifan (China), Volyn Lutsk ( Ucraina) și Anagennisi Giannitsa (Grecia).
Constantin Schumacher a reușit să câștige 4 trofee la nivel național: un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe.
Prima aventură a sa ca antrenor a fost la Juventus București, urmând apoi cluburi precum CSM Râmnicu Vâlcea, Oțelul Galați, FC Argeș, Petrolul Ploiești, Rapid București, Vedița Colonești și CS Mioveni.
Succes, Mister !”, a fost anunțul făcut de CSC Șelimbăr.