Rareș Butnărașu, al șaptelea transfer perfectat de FC Argeș!

0

FC Argeș a anunțat a șaptea achiziție din această vară. Gruparea din Trivale a ajuns la un acord cu fundașul central Rareș Butnărașu, care în sezonul precedent a evoluat în Liga 3, la  CSC Ghiroda si Giarmata Vii, formație care a pierdut barajul pentru promovarea în eșalonul secund.

Butnărașu a devenit a șaptea achiziție din această vară a trupei din Pitești, după Vlad Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex SC Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj), Andrei Dima (ex FC Voluntari 2), Denis Oncescu (ex Concordia Chiajna) și Raul Ailenei (ex Ripensia).

”Bine ai venit, Rareș Andrei Butnărașu!

Născut la 9 septembrie 2005 (18 ani), Rareș a fost format la academiile cluburilor Juventus Timișoara (acum FC Luceafărul Timișoara) și Ripensia Timișoara. Pentru Ripi a debutat la seniori, în Liga a 2-a, pe când avea doar 16 ani. A strâns nouă prezențe și a marcat primul său gol într-un eșalon superior în sezonul 2022/23. Meciul său de debut a fost împotriva celor de la Gloria Buzău, pe 16 aprilie 2022. Pentru fosta campioană a României a mai evoluat și în Liga Elitelor U17 și Liga de Tineret.

Este fundaș central, dar poate juca și fundaș dreapta. Are 1.86 m înălțime și cântărește 83 kg, iar piciorul său de bază este dreptul.

În sezonul trecut a evoluat la CSC Ghiroda si Giarmata Vii, formație ce a câștigat seria a 7-a a Ligii a 3-a, fiind învinsă în barajul de promovare în Liga 2 de către FC Bihor. Rareș a fost om de bază la bănățeni, fiind folosit în 32 de partide și reușind să marcheze 2 goluri. A fost al doilea cel mai folosit jucător al trupei din Câmpia Timișului.

Mult succes în tricoul alb-violet!”, se precizează în anunțul clubului FC Argeș.