La 13 ani a fugit de acasă la Constanța!

0

O fată în vârstă de 13 ani, din Pitești, a plecat de acasă luni și nu s-a mai întors. În jurul orei 12.30, minora le-a spus părinților că se duce la mall. Seara, când au văzut că nu revine, au sunat-o și copila le-a spus că se află pe drumul de întoarcere.

În zadar au așteptat mama și și tatăl că fiica loc nu a ajuns acasă. Ulterior, când au încercat să o sune, avea telefonul închis.

Ștefania Nicoleta Din , de 13 ani, nu se află la prima plecare voluntară. Anul trecut, în noiembrie, a mai fugit de acasă și a fost găsită în județul Constanța, la Mihail Kogălniceanu, acasă la un tânăr. Se bănuiește că și de data acesta a plecat tot în județul amintit.

”În noaptea de 01 spre 02 iulie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că minora ȘTEFANIA NICOLETA DIN, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 12:30, fără a mai reveni.

Minora în cauză a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar putea îndrepta spre judetul Constanța. În prezent polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, cât și altor județe.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 55 kg, ochi albaștri, păr blond, drept, lung.

Vestimentație la momentul plecări: pantaloni negri, tricou alb, adidași albi marca Nike.

Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.