Livia Joița, bronz la Campionatului European de box  

0

Livia Joița, sportiva secție de box a CSM Piteşti a reprezentat România la Campionatul European de Box pentru juniori, competiție care s-a încheiat ieri, în orașul Sarajevo, capitala Bosniei&Herțegovina.

Pugilista pregătită de antrenorul Ioniță Mărășescu a câștigat medalia de bronz, după ce a pierdut în semifinalele competiției în fața rusoaicei Itonieva Samira, în cadrul categoriei +80 kg.

Chiar dacă eleva sa nu a putut câștiga titlul continental, Mărășescu nu dezarmează și este convins că va reuși să obțină ce și-a propus: ”Vă mulțumim pentru încurajări! Din păcate, Livia a pierdut semifinala. A luptat cu mult curaj și demnitate, însă rusoaica a fost mai bună. Felicitări Livia! Ne vom pregăti mai bine și vom ajunge pe treapta de sus!”, a fost mesajul transmis de antrenorul piteștean.

România a terminat competiția pe locul 5, cu un bilanț de 7 medalii: 1 de aur, 1 de argint și 5 de bronz. În clasamentul pe națiuni, țara noastră a fost depășită doar de echipele Rusiei, Armeniei, Irlandei și Angliei.