Oamenii din fotbalul argeșean, optimiști înaintea duelului cu Olanda 

0

Partida Olanda – România este așteptată cu mare interes de întreaga națiune. După câștigarea grupei și calificarea în optimi, așteptările suporterilor români sunt foarte mari. Oamenii din fotbalul argeșean prevăd un meci pe viață și pe moarte, la finalul căruia fotbaliștii lui Edi Iordănescu pot scrie istorie.

Nicolae Dică: ”Cred că putem face surpriza!”

Nicolae Dică, antrenor FC Argeș, fost internațional al României: ”Va fi un meci foarte greu. Echipa Olandei este una foarte bună, cu jucători care joacă la echipe puternice, dar noi suntem mai echipă, suntem un grup. Am dovedit acest lucru și în calificări. Cred că putem face surpriza. Îmi doresc din tot sufletul ca România să meargă mai departe. Am văzut și suporterii cât s-au bucurat, foarte mulți au fost aproape de echipă. Este un lucru pozitiv pentru că fotbalul românesc a crescut și Naționala este în creștere”.

Costin Lazăr: ”Să jucăm cel mai bun fotbal”

Costin Lazăr, antrenor FC Muscelul Câmpulung, fost internațional al României: ”Îmi doresc să ne calificăm, însă vom avea parte de un meci foarte greu. Trebuie să fim concentrați pe toată durata meciului și să jucăm cel mai bun fotbal. Sunt convins că Olanda nu este o echipă de neînvins!”

Adrian Dulcea: ”Am încredere în băieți”

Adrian Dulcea, selecționer România Under 18: ”Calificarea în optimi nu este întâmplătoare și este o consecință a lucrurilor bune făcute în ultimii ani de Federația Română de Fotbal. Am terminat grupa pe primul loc, deși mulți nu ne dădeau șanse de calificare. Sunt convins că în meciurile eliminatorii, Edi Iordănescu va avea o altă abordare față de partidele din grupă. Este clar că nu suntem favoriți la calificare, însă avem șansa noastră și trebuie să o jucăm până la capăt. Avem un moral bun după calificarea în optimi și am încredere în băieți. Trebuie să jucăm fără teamă, iar cu ajutorul suporterilor, care sunt sigur că vor fi prezenți în număr destul de mare, ca și până acum, putem scoate un rezultat bun”.