Acuzat de tâlhărie pentru 200 de lei!

0

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, originar din Săcele, județul Brașov, dar care își face veacul prin Pitești, a fost reținut sub acuzația de tâlhărie calificată. A lovit cu pumnii și picioarele un bărbat, pe care l-a lăsat inconștient pe caldarâm. I-a furat telefonul mobil, un aparat vechi care valorează în jur de 200 de lei. 

Costin Andy C., de 40 de ani, din orașul Săcele, județul Brașov, este om al străzii în Pitești. Într-o seară de la începutul lunii iunie, acesta se afla în apropierea unei săli de jocuri și a avut un conflict cu un alt om al străzii, un bărbat în vârstă de 43 de ani.

Agresorul a lovit victima cu pumnii în zona capului și cu picioarele, iar în urma acestora băbatul în vârstă de 43 de ani a căzut inconștient. Profitând de acest moment, Costin Andy C. i-a sustras telefonul mobil, un aparat vechi a căruia valoare este de circa 200 de lei.

Când a fost demarată ancheta victima le-a spus polițiștilor Biroului Investigații Criminale Pitești  că îl cunoșate din vedere pe cel care l-a tâlhărit și știe că ne numește Costi. Ancheta a durat aproximativ o lună și miercuri, 3 iulie acesta a fost reținut.

”Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 iunie a.c., în jurul orei 20:00, în timp ce se afla în proximitatea unei săli de jocuri de noroc din Pitești, un bărbat, identificat în urma cercetărilor că fiind un bărbat de 49 de ani, cu domiciliul în județul Brașov, ar fi agresat un bărbat de 43 de ani, împrejurare în care l-ar fi deposedat de un telefon mobil. În ziua de 3 iulie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției. Telefonul mobil sustras a fost recuperat de polițiști, urmând să fie restituit persoanei vătămat”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Miercuri, 3 iulie, Costin Andy C. a fost reținut pe bază de ordonanță sub acuația de tâlhărie calificată. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.