Nikola Jevtovic s-a despărțit de FC Argeș Basketball

0

FC Argeș Basketball și-a pierdut cel mai valoros jucător din ultimele sezoane, după o aventură de patru ani în Trivale. Piteștenii au anunțat că Nikola Jevtovic nu va mai face parte din lotul cu care vor aborda noua ediție de campionat.

Pivotul sârb a ajuns la Pitești în sezonul 2020-2021, după ce anterior mai evoluase în România pentru Steaua CSM EximBank București, în stagiunea 2016-2017. Alături de vulturi, el a câștigat o medalie de bronz în Liga Națională și s-a calificat în alte două finale mici, pierdute cu CSM Oradea și CSO Voluntari.

În precedenta ediție de campionat, Jevtovic(34 de ani) a jucat în 34 de meciuri și a încheiat anul cu medii de 15 puncte, 7.8 recuperări, 1.8 pase decisive și un capac, pentru +18.1 la eficiență. De-a lungul carierei sale, Nikola a mai jucat pentru Sloboda Uzice, SPD Radnicki, Metalac, Igokea, Atomeromu SE, Stal Ostrow, SKS Starograd Gdanski.

Până la momentul de față, argeșenii au confirmat păstrarea lui Nebojsa Vidic pe banca tehnică, iar din lot fac parte Vlad Nistor, Bogdan Țîbîrnă, Kyndahl Hill, Tudor Fometescu și Nicolas Vanel. Vulturii vor juca în noul sezon al FIBA Europe Cup.

#FC Argeș Basketball: ”Îți mulțumim pentru tot!”

”Orice început are și un sfârșit. Colaborarea noastră cu Nikola se încheie după patru sezoane extrem de frumoase. Decizia a fost luată de comun acord, prietenia cu omul, sufletul și persoana lui Nikola rămânând pentru totdeauna.

Ajuns la 34 ani, pivotul sârb este un exemplu de urmat pentru orice jucător. Jevtovic a arătat caracter, pasiune și a pus echipa pe primul loc de fiecare dată. De aceea, Nikola va fi primit, întotdeauna, la Pitești, ca acasă. Piteștiul îți mulțumește pentru tot. Mult succes în următoarea provocare a carierei!” se precizează în comunicatul FC Argeș Basketball.

#Jevtovic: ”Piteștiul rămâne a doua mea casa”

“Mulțumesc, Pitești, pentru tot. Au fost patru ani minunați și vă iubesc pe toți. Acest oraș rămâne a doua mea casă. Vă îmbrățișez!” a fost mesajul transmis de Nikola Jevtovic.