Luptătorii de la CSM Pitești, pe podium la Campionatul Național U15!

0

În perioada 5-7 iulie, orașul Târgu Mureș a găzduit Campionatul Național de Lupte U15, întrecere la care au participat toate cluburile din țară.

La această întrecere, CSM Pitești a reușit să câștige 3 medalii de bronz prin Alin Nicolae(ctg.52 kg), Sebastian Radu(ctg.62 kg) și Vlăduț Mirică(ctg.85 kg).

În afară de aceste trei clasări pe podium, clubul din Ștrand a mai obținut și trei clasări pe locul 5 prin Natalia Răducu(ctg. 58kg), Matei Iacob (ctg. 57kg) și Gorea Ben Shimon (ctg.62kg).  Sportivii piteșteni sunt pregătiți de antrenorii Ovidiu Croitor, Cătălin Miron și Vasile Pavelescu.

#Cătălin Miron: ”Rezultatele vor fi mai bune pe viitor”

Cătălin Miron, unul dintre cei trei antrenori ai secției de lupte de la CSM Pitești, este mulțumit de rezultatele obținute de sportivii săi: ”Nivelul a fost foarte ridicat, sportivii fiind bine pregătiți. Lupta pentru obținerea unei medalii a fost acerbă, micile detalii făcând diferența. Chiar dacă Natalia Răducu nu a reușit să urce pe podium, pot spune că a făcut un campionat foarte bun, ținând cont că este la primul an, ea fiind născută în 2011. Dacă o va ține tot așa, medalia o să vină cu siguranță. Matei Iacob a pierdut medalia de bronz după ce are adversarul în tuș! Cu mai multă muncă și atenție sunt sigur că va obține medalii. O evoluție foarte bună a avut și Gorea Ben Shimon, fiind și el foarte aproape de medalie. Felicitări tuturor pentru meciurile făcute și rezultatele obținute, mulțumim și de susținerea voastră, ca de fiecare dată! Vom munci mai mult, vom fi mult mai atenți, iar rezultatele vor fi mai bune pe viitor” a fost mesajul transmis de tehnicianul piteștean.