A fugit de la spital, dar nu a ajuns acasă

0

O femeie, în vârstă de 38 de ani,  a plecat de Camera de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Pitești, luni seara, făra acordul medicului. Ajunsese acolo cu ambulanța din cauza unei agitații psihomotorii. Miercuri, 10 iulie, sora femeii a sunat la 112 și a anunțat că nu a ajuns acasă și nici nu știe unde se află. Polițiștii au demarat căutări și cer ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

„Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați și desfășoară cercetări cu privire la dispariția numitei GHERGHIN NICULINA, de 38 de ani, din Topoloveni, care a părăsit Unitatea de primiri- urgențe a Spitalului Județean Argeș, în seara zilei de 08 iulie a.c. și nu a ajuns la domiciliu.

Femeia suferă de afecțiuni medicale și este necomunicativă.

Frecventează zona lăcașelor de cult.

În prezent, polițiștii argeșeni desfășoară activități pentru găsirea acesteia, fiind transmise semnalmentele femeii și la nivelul celorlalte structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor, atât din județul Argeș, cât și din alte județe.

 

Semnalmente:1,55 m înălțime, aproximativ 100 de kg, ochi albaștri, păr șaten, dezordonat.

 

Vestimentație la momentul plecării; bluză roz, vestă multicoloră din lână, pantaloni verzi – flaușați, papuci crem.

 

Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.