Și-a tâlhărit iubita deși avea ordin de protecție!

0

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Căteasca, și-a terorizat iubita pe care a căutat-o în repetate rânduri, asta în ciuda faptului că împotriva lui exista un ordin de protecție, emis de instanță. Acesta a fost reținut după ce s-a stabilit că a tâlhărit-o pe femeie luându-i telefonul.

Bărbatul susține că o iubește pe femeia mai tânără cu aproximativ 15 ani și nu vrea să renunțe la ea. În luna iunie cei doi s-au certat și în timpul unei crize de gelozie, bărbatul a vrut să-i ia telefonul ca să verifice convorbirile. Partenera a refuzat să i-l dea, și F.S. ar fi devenit violent, recurgând la forță ca să intre în posesia aparatului.

Ca urmare a incidentului femeia a cerut ordin de protecție. Pe 27 iunie, Judecătoria Pitești i-a admis cererea și a impus interdicția ca F.S. se apropia la mai mult de 200 de metri de fosta parteneră, de locuința ei sau de locul de muncă. Ordinul de protecție este valabil 4 luni, deși femeia ceruse pentru 12 luni. F.S. nu a ținut cont de interdicție și povestea s-a repetat.

”Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 09 iulie a.c., bărbatul s-ar fi prezentat la locul de muncă al fostei concubine, unde, prin acte de violență, i-ar fi sustras telefonul mobil, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de instanță. De asemenea, din cercetări a mai rezultat că, la data de 24 iunie a.c., bărbatul ar fi deposedat-o, tot prin violență de telefonul mobil, iar la data de 08 iulie a.c., a încercat să ia legătura cu femeia, la locul de muncă al acesteia, deși împotriva lui era emis un ordin de protecție, de către instanța competentă.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.