Corey Allen continuă cu FC Argeș Basketball

0

FC Argeș Basketball a anunțat continuarea colaborării cu Corey Allen, jucător care a impresionat în stagiunea precedentă a Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru formația din Trivale.

Născut pe 29 aprilie 1998, Corey Allen-Williams, măsoară 1.88 metri, iar în sezonul 2023-2024 a jucat 33 de partide în prima divizie din România, cu medii statistice de 15.4 puncte, 3.3 recuperări și 4.8 pase decisive.

Pentru Allen, sezonul precedent a fost al doilea la nivel profesionist. El a absolvit la Georgia State University în 2022, după care și-a început cariera profesionistă la Pieno Zvaigzdes Pasvalys în prima prima ligă din Lituania.

Americanul a fost cel mai bun marcator al piteștenilor în precedenta ediție de campionat. Fundașul a distribuit cele mai multe pase decisive, fiind lider al aruncărilor de 3 puncte, cu 44%.

În acest moment, FC Argeș Basketball îi are sub contract pe Nicolas Vanel, Tudor Fometescu, Kyndahl Hill, Bogdan Țîbârnă și Vlad Nistor. Antrenor principal rămâne tot sârbul Nebojsa Vidic, tehnician cu caregruparea din Trivale a terminat campionatul pe locul 4. Vulturii vor juca în noul sezon al FIBA Europe Cup.