Șofer începător, făcea drifturi în sensul giratoriu!

0

Un șofer începător a fost depistat de polițiști după ce a făcut drifturi în sensul giratoriu de la ieșirea de la Calea Craiovei. Oamenii legii s-au sesizat în urma apariției unor imagini de pe conturile de socializare.  Tânărul care s-a crezut la raliu, era deținător de permis dn luna fabruarie. Ca urmare a ispravei lui, permisul i-a fost suspendat. 

Imaginile au fost filmate în cursul nopții de miercuri spre joi de un locatar din zonă.  ”La data de 11 iulie a.c., în urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un autoturism rulează cu viteză, de mai multe ori, într-un sens giratoriu din Pitești, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-au sesizat, din oficiu, și au efectuat verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului și luării măsurilor legale care se impun.

 

Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au identificat persoana în cauză, un tânăr de 18 ani, din Beleți Negrești.

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul  a fost sancționat contravențional,  cu amendă în valoare de 660 de lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

 

Mulțumim celor care, prin spiritul civic de care au dat dovadă, au sancționat astfel de comportamente.

 

Facem un apel la responsabilitate și îndemnăm toți participanții la traficul rutier, indiferent de calitatea acestora, să adopte o conduită preventivă, care să ducă la evitarea producerii accidentelor, a pagubelor materiale și a pierderilor de vieți omenești”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.