Eliberat din penitenciar și-a maltratat concubina

0

Timp de opt luni cât a stat în penitenciar, un bărbat din comuna Bradu și-a terorizat concubina pe care o suna și o amenința, obligând-o să-i trimită bani. Cei doi erau despărțiți, dar de frică ea i s-a supus.

La două zile după ce a fost eliberat, a bătut-o pe femeie atât de rău încât a băgat-o în spital. Martor la agresiune a fost fiul lor, în vârstă de 12 ani. Împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție valabil pe 12 luni. Nu a ținut cont de interdicții și a continuat să o terorizeze. A fost arestat pentru încălcarea ordinului de protecție.

Gheorghe B., de 54 de ani, din comuna Bradu, a fost arestat preventiv la sfârșitul săptămânii, sub acuzația de încălcarea ordinului de protecție. ”Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 08 iulie a.c., bărbatul ar fi amenințat-o, cu acte de violență, pe fosta concubină, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecție, emis de instanță. De asemenea, din cercetări a mai rezultat că, în repetate rânduri, bărbatul a luat legătura cu femeia și nu a păstrat distanța minimă impusă față de aceasta, deși împotriva lui era emis un ordin de protecție, de către instanța competentă”, au transmis reprzentanții IPJ Argeș.

O amenința de pe vremea când era închis!

Drama femeii a început după ce bărbatul a fost condamnat și a ajuns la închisoare. S-a despărțit de el, dar nu reușit să scape, așa cum spera. A fost bătută crunt când s-a eliberat. Femeia a cerut un ordin de protecție. ” Anterior datei de 16.06.2024, pârâtul a fost încarcerat în ultimele 8 luni de zile într-un penitenciar perioadă de timp în care a contactat-o cu regularitate pe victimă solicitându-i sume de bani precum şi ameninţând-o cu violenţe fizice când ca va fi eliberat.

Pe data de 16.06.2024, fiind eliberat de două zile din penitenciar, acesta a contactat-o pe victimă solicitându-i să îi aducă mâncare, într-un final convingând-o în acest sens. Ajunsă la locuinţa pârâtului, acesta a acuzat-o pe victimă de infidelitate, i-a cerut telefonul mobil pentru a stabili dacă fost sau un infidelă şi a început să îi aplice lovituri cu pumnii în zona feţei, capului şi spatelui”, scrie în motivarea Judecătoriei Pitești.

Martor la agresiune a fost fiul în vârstă de 12 ani a celor doi. Victima a fost internată și a necesitat mai multe zile de îngrijiri medicale. Potrivit sentinței din data de 21 iunie, privind ordinul de protecție, timp de 12 luni, Gheorghe B. nu avea voie să se apropie de fosta concubină la mai mult de 500 de metri, nici de locuința ei sau de locul de muncă. Cum a încălcat decizia, Judecătoria Pitești a emis, la sfârșitul săptămânii, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Gheorghe B. și bărbatul s-a întors în celulă mai repede decât s-ar fi gândit.