FC Argeș Basketbal l-a transferat pe David Antonescu

0

FC Argeș Basketball este una dintre cele mai active echipe pe piața transferurilor. Gruparea din Trivale a anunțat transferul lui David Antonescu, al cincilea jucător autohton.

În afară de Antonescu, antrenorul Nebojsa Vidic îi va mai avea la dispoziție pentru noul sezon pe Vlad Nistor, Bogdan Țîbîrnă, Kyndahl Hill, Corey Allen, Tudor Fometescu și Nicolas Vanel. David Antonescu a debutat deja pentru România la Campionatul European U20 – Divizia B, competiție găzduită de Pitești și Mioveni.

”𝐁𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐢 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐥𝐚 𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̗𝐭𝐢, 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮!

Noul vultur este membru al generației 2004, iar mâine va debuta, alături de România, la FIBA U20 EuroBasket. Unul dintre cei mai talentați jucători născuți și crescuți la Focșani, David măsoară 198 centimetri și evoluează la pozițiile 3-4.

Antonescu a debutat în Liga Națională la frageda vârstă de 15 ani. După două sezoane curajoase, el a făcut pasul către Academia lui Betis Sevilla, unde a evoluat între 2021 și 2023. După o scurtă experiență la CSO Voluntari, David a semnat cu Dinamo București. El a încheiat stagiunea precedentă alături de CSM Târgu-Jiu, echipă alături de care a înregistrat medii de 4.9 puncte, 5.8 recuperări, 0.6 pase decisive și un index de 7.9 la eficiență.

Plin de energie, David promite multe surprize în echipamentul alb-violet. Până atunci, el vă așteaptă începând de mâine, la Arenă!

“Sunt tare entuziasmat pentru șansa de a face acest pas în cariera mea. Îmi place enorm atmosfera de la Pitești, consider că avem în față un sezon pe care doar împreună îl putem face memorabil și abia aștept să îmi cunosc colegii. Imi doresc să mulțumesc pe toată lumea, antrenori, fani, familie și promit să las totul pe teren. Vă invit să ne susțineți și la meciurile Europeanului. Ne vedem la Pitești Arena!”, se precizează în comunicatul FC Argeș Basketball.