Cu toporul a spart geamurile mașinii DSP Argeș

0

Un incident violent a avut loc marți după-amiază, pe strada Bănănăi din Pitești, acolo unde un bărbat înarmat cu un topor a spart geamurile unei mașini ce aparține Direcției de Sănătate Publică Argeș. Reprezentanții DSP se aflau în control la un imobil situat în vecintatea locuinței agresorului, împreună cu polițiștii Secției 4 Pitești. După scandal, individul a motivat că autovehiculul, care era parcat în fața casei lui, îi bloca accesul și nu a putut trece cu bicicleta ca să iasă din curte.

 

”În ziua de 16 iulie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, au acționat ca urmare a faptului că, în timpul unor activități desfășurate la un imobil de pe str. Bănănăi, un bărbat s-a manifestat agresiv, provocând distrugeri la un autoturism, folosind un topor.

 

Polițiștii, care se aflau la un imobil apropiat față de locul în care bărbatul agresiv se manifesta, l-au somat pe cel în cauză să înceteze comportamentul agresiv, aspect pe care persoana în cauză nu l-a făcut.

 

La fața locului au fost direcționate și alte echipaje, pentru sprijin, iar polițiștii au utilizat forța, bărbatul agresiv fiind imobilizat și condus la sediul poliției.

 

În urma intervenției nu au rezultat alte pagube materiale în afara celor provocate anterior de către persoana în cauză. De asemenea, nicio persoană nu a fost rănită”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

La acest moment vertificările sunt în curs, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.