Mașina a luat foc după impact!

0

Un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autoturism, a avut loc marți dimineață, în comuna Mihăești, satul Văcarea. Două persoane au fost rănite.

Au tntervenit  pompierii de la Detașamentul Mioveni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung fac cercetări la fața locului.

În zonă a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

În urma accidentului au rezultat două victime, ambele de sex feminin, care sunt preluate de echipajele medicale. Prima dintre acestea are vârsta de aproximativ 51 de ani și acuză dureri cervicale și lombare, iar cea de-a doua are vârsta de aproximativ 50 de ani și acuză dureri lombare.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, în urma impactului, autoturismul a luat foc, însă pompierii au acționat prompt și au lichidat rapid incendiul. În ceea ce privește autoturismul implicat în eveniment, incendiul s-a manifestat la nivelul compartimentului motor, unde au ars elemente combustibile.

În urma acordării îngrijirilor medicale la fața locului, paramedicii SMURD au început transportul la spital cu una dintre victime. Cea de-a doua persoană este transportată la spital de către echipajul SAJ.