Update: Minora a fugit cu iubitul pe care familia nu-l vrea!

0

 

Update: Minora s-a dus singură la Poliție dupa ce a fost dat mesajul Ro Alert.

În urma mediatizării, coroborat cu recepționarea de către populație a mesajului de tip RoAlert, polițiștii au primit mai multe semnalări ale prezenței tinerei căutate, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

„Totodată, aceasta s-a prezentat la sediul poliției.

Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau aceasta poate fi reintegrată în mediul familial, a mai precizat sursa citată.

Mulțumim reprezentanților mijloacelor de informare și persoanelor care au dat curs solicitării, sprijinind demersurile polițiștilor pentru găsirea persoanei căutate”, a mai precizat sursa citată.

O tânără, în vârstă de 17 ani, a fugit de acasa marți, 16 iulie. Se pare ca fata ar fi cu iubitul, un tânăr de 21 de ani, din Mihăești. Familia ei nu este de acord cu relația de aceea au decis a fugă de acasă împreună.

După ce au sesizat dispariția fetei, părinții au sunat-o si au vorbit cu ea. Ulterior minora si iubitul ei și-au închis telefoanele. Ca să dea de urma fetei, polițiștii au emis și un mesaj Ro Alert.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au fost sesizați, în această după-amiază, cu privire la plecarea voluntară a minorei MONDOC COSTINELA ANDREEA, de 17 ani, din Schitu Golești.

 

Din primele verificări s-a stabilit că minora ar fi plecat în jurul orei 13:00, împreună cu un tânăr de 21 de ani, din Mihăești.

 

Semnalmente: aproximativ 1,65 m înălțime, 70 de kg, ochi verzi, păr vopsit blond, lung, ten măsliniu.

 

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.