Cumnata i-a furat aurul din casă!

0

Fără să țină cont de faptul că este ruda ei, o femeie din Pitești și-a prădat cumnata. A intrat în apartamentul acesteia cu chei potrivite și a sustras bijuteriile din aur și un ceas, tot din aur. Când hoața a fost descoperită de oamenii legii, bunurile în valoare de aproximativ 10.000 de lei au fost recuperate. 

Dosarul de furt calificat a fost instrumentat de polițiștii din cadrul Secția 3 Poliție Pitești. O femeie care locuiește într-un apartament pe strada Deceneu, din cartierul Războieni, a depus reclamație după ce i-au dispărut din locuință o brățară, un ceas și trei lănțișoare, toate din aur. Partea vătămată a estimat paguba undeva a 10.000 de lei.

Curios era faptul că nu existau urme de forțare în locuință. Oamenii legii au aflat că în apartament cu păgubașa locuiește și nepotul ei, care avea cheie. Mai întâi atenția oamenilor legii a fost îndreptată către acesta. Ulterior s-a stabilit că nu băiatul furase, ci mama lui, adică, nimeni alta decât cumnata femeii predate.

Anchetatorii au stabilit că Valeria S., de 60 de ani, din Pitești, profitând de lipsa cumnatei ei de acasă, a intrat cu cheia pe care o luase de la fiul ei și a sustras bijuteriile, în perioada 8-10 iulie. O parte din bijuterii le-a amanetat și au fost recuperate de oamenii legii. Cealaltă parte a fost găsită la domiciliul suspectei.

Pe numele Valeriei S. a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Ea a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.  Ieri, față de aceasta a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.