Victorie în ultimul amical din Slovenia

0

FC Argeș a terminat cantonamentul din Slovenia cu o victorie. Echipa pregătită de Nicolae Dică s-a impus cu 2-0, în confruntarea de miercuri, cu NK Sesteve, ocupanta locului 4 din liga secundă din Croația.

Piteștenii au făcut un joc foarte bun și au pus presiune pe adversar încă din primul minut. După un sfert de oră, Patrick Dulcea putea deschide scorul, însă portarul croat a avut un reflex incredibil și a respins lovitura de cap a mijlocașului alb-violet. Zece minute mai târziu, Tofan a centrat în fața porții, însă Moldoveanu a trimis pe lângă poartă! Cu un minut înainte de finalul primei părți, Marius Briceag a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. După pauză, Moldoveanu și Stoica au fost foarte aproape de a majora diferența pe tabelă, însă șuturile acestora au trecut milimetric pe lângă buturi. Mario Tudose a stabilit scorul final, după ce a trimis cu capul în plasă în urma unei lovituri de colț.

#Bilaț pozitiv în meciurile de verificare

După 6 meciuri de verificare disputate până acum, bilanțul piteștenilor este de patru victorii, o remiză și o înfrângere. În testele de la Albota, Argeșul a remizat, 1-1, cu Muscelul Câmpulung și a învins, scor 5-1, pe LPS HD Clinceni. În cantonamentul din Slovenia, alb-violeții au înregistrat trei victorii și un eșec: 2-0 cu ND Ilirija 1911, 0-1 cu NK Varazdin, 3-0 cu NK Bistrica și 2-0 cu NK Sesteve.  La revenirea în țară, alb-violeții vor mai juca un ultim amical înaintea startului noului sezon competițional, FC Argeș urmând să întâlnească pe 27 iulie pe CSM Slatina, locul de disputare al acestui test urmând să fie stabilit în câteva zile.

 

FC Argeș – NK Sesvete 2-0(1-0) Au marcat: Briceag(min.44), Tudose(min.87)

FC Argeș: Straton – Briceag, Orozco, Tudose, Tofan (cpt) – Dinoci(min.75 Nortey), Doukoure, Petrescu, Dulcea(min.75 Buhăcianu) – Pîrvu(min.79 Stoica), Moldoveanu(min.85 Ailenei)

Antrenor: Nicolae Dică