Accident mortal la Câmpulung

0

 

O femeie, în vârstă de 72 de ani, a murit după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în Câmpulung. Traversa pe trecerea de pietoni când a fost lovită de un Opel condus de un șofer în vârstă de 67 de ani.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, pe bulevardul Ion Mihalache, din Câmpulung.

Constantin P., de 67 ani, din Câmpulung, se afla la volanul unui Opel și avea direcția spre Brașov.

Mihaela B., de 72 de ani, tot din Câmpulung, s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni, de la stânga spre dreapta față de direcția de deplasare a autoturismului, prin spatele unui autovehicul care circula din sens opus. A fost lovită și proiectată pe caldarâm.

În urma impactului, câmpulungeanca a suferit leziuni la cap în zona temporo-parietală și fractură de piramidă nazală. A fost transportată de urgență la Spitalul Municipal Câmpulung. Având în vedere că starea femeii era gravă, a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Mihaela B. a murit la câteva ore după accident, la Spitalul Județean.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, care au efectuat cercetările la fața locului, au întocmit dosar penal sub acuzația de ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc tragedia. Un lucru este cert, victima se afla petrecerea de pietoni atunci când a fost lovită!