A căzut de la 7 metri înălțime

0

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Coșești, a ajuns la spital în stare critică după ce a căzut de pe casă, de la aproximativ 7meri înălțime. Accidentul cumplit a avut loc luni, 22 iulie, în comuna Pietroșani, acolo unde victima a mers să își ajute un verișor.

M.I., de 34 de ani, a mers luni, în comuna Pietroșani, satul Retevoiești,  să-și ajute vărul, să repare acoperișul casei. Bărbatul se afla pe ape casă, când s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la aproximativ 7 metri. A fost rănit grav la cap.

La fața locului a mers un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș și M.I a fost găsit inconștient. Avea traumatism cranio cerebral deschis și otoragie (n.r. îi curgea sânge din ureche). S-a luat decizia de a fi transportat direct la Spitalul Județean de Urgență Pitești, și nu la Spitalul Municipal Curtea de Argeș în a cărei rază teritorială  se află comuna Pietroșani. A fost solicitat, în sprijin, și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Salvarea a pornit către Pitești și s-a întâlnit cu echipajul TIM la Dârmănești, acolo unde pacientul a fost transferat dintr-un echipaj în altul. A ajuns la spital în comă profundă.

Polițiștii Secției Rurale Domnești au efectuat cercetări și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.