Bătrână dispărută, găsită după o oră de jandarmi!

0

O femeie, în vârstă de aproximativ 90 de ani, a dispărut duminică din parcarea magazinului Kaufland, din Câmpulung. Bătrâna se afla la cumpărături cu fiica ei. A rămas puțin singură și, fiind dezorientată a părăsit centrul comercial. Fiica a anunțat dispariția și femeia a fost găsită după aproximativ o oră, în cartierul Tabaci, la circa un kilometru de locul din care plecase.

 

”În cursul zilei de ieri, 21 iulie a.c., o echipă de jandarmi a reușit să găsească o femeie în vârstă care dispăruse din parcarea unui centru comercial situat pe raza municipiului Câmpulung. Bătrâna, care suferea de probleme de memorie, a fost localizată la aproximativ 1 kilometru distanță de locația inițială într-o stare de sănătate  bună.

 

După găsirea sa, a fost predată Poliției municipiului Câmpulung, în prezența fiicei sale, care semnalase dispariția, aceasta fiind extrem de bucuroasă să își reîntâlnească mama.

 

Intervenția promptă a jandarmilor și colaborarea strânsă cu poliția municipiului au asigurat rezolvarea eficientă a situației și revenirea în siguranță a femeii la familia sa”, au transmis reprezentanții Inspectortului Județean de Jandarmi Argeș.