Actorii piteșteni la Festivalul Ariel din Vâlcea

0

Actorii Teatrului „Alexandru Davila” Pitești, sunt invitați la prima ediție a Festivalului Ariel Vâlcea Fest Junior. Vor urca pe scenă cu piesa ”Fata moșului și fata babei”! 

Mâine, 30 iulie, la ora 11.00, pe esplanada Teatrului Municipal „Ariel” din Parcul Zăvoi, vom prezenta spectacolul ” Fata moșului și fata babei”, dramatizare de Constantin Brehnescu, după cunoscutul basm al lui Ion Creangă, în regia lui Toma Hogea.

Festivalul Ariel Vâlcea Fest Junior, organizat în perioada 26-30 iulie, este un proiect care are ca obiectiv promovarea educației culturale și reprezintă un angajament pentru dezvoltarea educativă a copiilor de toate vârstele, din toate mediile și regiunile.

”Un astfel de proiect artistic oferă celor mici acces la evenimente de calitate menite să le sporească imaginația și creativitatea fiind, în același timp, o bogată sursă educativă.

Ne onorează această invitație și așteptăm cu bucurie întâlnirea cu micii și marii spectatori din Râmnicu Vâlcea”, au transmis reprezentanții Teatrului Alexandru Davila.