A murit! Vietnamez trăsnit pe autostrada Pitești-Sibiu!

0

 

Vijelia de luni seara a făcut o victimă pe șantierul autostrăzii Pitești- Sibiu, acolo unde un cetățean vietnamez a fost lovită de trăsnet. Bărbatul lucra în comuna Merișani, când a început furtuna. A fost găsit în stop cardio respirator. În urma manevrelor de resuscitare funcțiile vitale au revenit și bărbatul a fost transportat, în viață, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Din nefericire acesta a supraviețuit doar până marți dimineață.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, se afla pe șantierul autostrăzii Pitești-Sibiu, în comuna Merișani. Lucra într-o zonă unde șoseaua trece peste un canal de apă, atunci când a început ploaia, cu tunete și fulgere. Bărbatul a fost trăsnit și a căzut ca secerat. Colegii au sunat la 112.

La fața locului s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Muncitorul vietnamez a fost găsit în stop cardio respirator, iar în urma manevrelor de resuscitare efectuate de echipajului medical i-au fost restabilite funcțiile vitale. Acesta și-a revenit cam după 10 minute de manevre și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești. ASe afla în stare critică. Marți dimineață, la ora 7.15 cetățeanul vietnamez a decedat la spital.