În arest după ce a condus de mai multe ori băut și fără permis!

0

Un adevărat pericol public poate fi considerat Florin A., de 44 de ani, din comuna Moșoaia, care a condus de mai multe ori sub influența alcoolului și având permisul reținut. La fel au gândit și oamenii legii care l-au reținut luni pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.  

Luni 29 iulie a.c., în jurul orei 15:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat pe Florin A., un bărbat de 44 de ani, din Moșoaia, care conducea un autoturism Ford pe bulevardul Eroilor din Pitești, iar în urma verificărilor a rezultat că cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, cu ocazia verificărilor în trafic, a rezultat că cel cel de la volan se afla sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că anterior depistării, cel în cauză ar fi condus autoturismul de mai multe ori, în perioada 17-29 iulie.

Luni, Florin A. a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, marți fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Împotriva lui, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar.

Totodată, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal pentru conducere cu permisul susoendat și conducer sub influența alcoolului.