Preocupările de turist – adaptor Anglia, disponibil la Sercom Electric, în magazinul fizic sau online

0

Călătoriți în Anglia? Înseamnă că printre preocupările actuale și organizarea necesară se impune și un adaptor. Detaliem în rândurile ce urmează mai multe despre aceste produse, dar și unde le veți găsi disponibile.

 De ce aveți nevoie de adaptor pentru priza din Anglia?

În Marea Britanie prizele standard sunt puțin diferite de cele din România, lucru care se poate observa la prima vedere. Nu este necesar să fiți persoană de specialitate să vă dați seama că sunt diferențe. Prin urmare, stecherele cu care sunteți obișnuiți nu vor fi funcționale și în UK. Nu este însă atât de greu de rezolvat acest lucru. Toată lumea știe, există adaptor Anglia.

Este bine de știut că în Anglia tensiunea de alimentare folosită este de 230V/50 Hz. Din acest punct de vedere totul este similar cu ce avem în țară. Pentru a alimenta orice tip de dispozitiv, electronic sau electrocasnic, aveți însă nevoie de un adaptor.

Este necesar să îl achiziționați pe cont propriu? Nu este acesta un tip de accesoriu disponibil pentru turiști în orice locație? Este bine să fiți pregătiți pentru această situație, de aceea, achiziția pe cont propriu este de preferat. Desigur că unele locații pot avea un astfel de adaptor disponibil, de regulă în hotelurile high class, însă și aici poate fi un risc de a fi taxați pentru folosirea acestuia. Dacă nu este vorba de contra cost, atunci este vorba despre disponibilitate imediată, așadar preferați să aveți unul. În fond, costul nu este unul exagerat.

De unde putem achiziționa un adaptor?

Desigur că veți dori să alegeți calitatea, de aceea o recomandare este sercomelectric.ro. Produsele disponibile aici sunt și în magazinul fizic, din Suceava. Acest tip de adaptor face parte din categoria de produse pentru casă și grădină și are un cost modic.

Tot de aici pot fi achiziționate senzori de mișcare, lămpi de veghe, multiprize, precum și multe alte produse și accesorii de electrică. De altfel, cei care sunt revânzători sau electricieni, cei care desfășoară proiecte de tipul instalațiilor electrice realizate sau modernizate, pot comanda de la Sercom Electric toată gama de produse și echipamente. Mai mult decât disponibilitatea stocului, este vorba despre calitatea a ceea ce se furnizează, precum și despre diversele branduri comercializate. Regăsim aici produse de la Eurolamp în principal, Sercom Electric fiind unic importator al acestui mare brand.

Faceți lista și nu mai pierdeți timp

Sercom Electric ar putea să vă scurteze din timpul alocat acestor achiziții. Pentru cei care cumpără cantitativ foarte mult, ar putea lua legătura cu un consilier al acestui magazin, pentru ca a sa comandă să fie pregătită și gata de livrare sau ridicare. Faceți lista și comandați, din eshop este cu atât mai ușor.

Pentru călătoriile ce vor urma de asemenea, un astfel de adaptor este bine de avut la îndemână. Fiți siguri că nu veți avea nevoie de un altul curând, grație calității produselor de la Sercom Electric.

Contact:

+40 753 234 068

+40 753 234 068

online@sercomelectric.ro

 

Sursă foto: sercomelectric.ro