Detalii șocante! A urmărit-o, a vrut să o omoare!

0

O tânără în vârstă de 28 de ani a fost atcată joi dimineață, de fostul scoru, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Poiana Lacului. Bărbatul era înarmat cu un cuțit și a înjunghiat-o de trei ori în spate. Se spune că agresorul a amenințat cu moartea și două martore ale atacului. 

Se pare că bărbatul ar fi așteptat-o în scara blocului unde tânăra locuiește, în cartierul Găvana. Acolo a avut loc o luptă dar fata a reușit să fugă. A prins-o în parc unde a înjunghiat-o. Ca să scape din mâinile agresorului tânăra disperată s-a refugiat în curtea Școlii Adrian Păunescu din Pitești, situată în apropierea parcului, acolo unde a cerut ajutor. După comiterea faptei fostul socrul a fugit și a fost găsit după aproximativ o oră, în cartierul Trivale, unde s-a dus pe jos pe variantă. Susține că nu are nicio legătură cu ce i s-a întâmplat fostei nurori.

”A venit undeva aici lângă parc, a urmărit-o în scara de bloc. A încercat să o omoare acolo, a văzut că nu a reușit ea scăpând și fugind, undeva aici, în zona parcului unde mai erau două femei cu copiii. Doamnele au văzut și ele că a încercat să o atace dar le-a amenințat și pe ele că le omoară dacă intervin. Dânsa a reușit să scape, să treacă repede strada și să intre la noi. A intra în incinta școlii, noi am ajutat-o, am sunat repede la poliție, la salvare, i-am acordat primul ajutor. Era lovită în spate. Ne-a spus că în parc (n.r acolo a atacat-o). Era o rană minoră dar sâgera. Era foarte speriată. E un conflict în famiie, prea multe nu am apucat să o întreb că am sunat repede la 112. A văzut altcineva că după ce atacat-o a fugit. Am înțeles că ea a fot mai iute de picior și a fugit din scara blocului. El a urmărit-o și a prinsi aici, în parc. A venit hotărât să o omoare”, povestea Octavian Grigore, agent de pază la Școala Adrian Păunescu cel care a sunat la 112.

Tânăra s-a despărțit de soțul ei, Florin D. la începutul lunii mai. În iunie, a obținut un ordin provizoriu de protecție împotriva bărbatului. Acesta nu avea voie să ia legătura cu tânăra dar a sunat-o pe mama fetei și a amenințat că o să le omoare pe amândouă. Cele două au cerut un ordin de protecție în instanță, iar Judecătoria Pitești a admis cererea, ordinul de protecție fiind emis pe o perioadă de 6 luni. Soțul tinerei nu are voie să se apropie de ea sau de mama ei la mai mult de 100 de metri, nici de locuința lor sau de locul de muncă.