Focul a făcut prăpăd, la Cuca!

0

Un incendiu a izbucnit joi, în comuna Cuca. Patru anexe gospodărești s-au făcut scrum, la fel și o parte din acoperișul casei și o cameră. Totul după ce proprietarul gospodăriei a dat foc unor deșeuri în curte. Omul spune că a stins focul dar, se pare că, a mai rămas jar care a fost purtat de vânt către construcții. 

La locul intervenției s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Pitești și Punctul de Lucru Tigveni cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

Incendiul se manifesta la anexe gospodărești cu o suprafață totală estimată la aproximativ 150 mp.
În sprijin s-a deplasat încă o autospecială pentru stingerea incendiilor de la Detașamentul Bradu.

”Au ars 4 anexe construite preponderent din material lemnos în suprafață totală de aproximativ 300 mp și materialele depozitate în acestea.
Flăcările au mai ars și o încăpere de aproximativ 7 mp a unei locuințe, iar restul construcției a fost salvat, pompierii oprind propagarea incendiului.
La fața locului, paramedicii SMURD au monitorizat două persoane de sex feminin care prezentau atac de panică și nu au avut nevoie de transport la spital.
În sprijinul pompierilor a venit și personal de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al localității.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea focului deschis în spații deschide”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.