Mădălina Airoaie și Violeta Stan și-au prelungit contractele cu FC Argeș Volei

0

După numirea cubanezului Joel Olazabal Herrera ca antrenor principal, FC Argeș Volei începe să își contureze lotul pentru sezonul viitor. Gruparea din Trivale a anunțat că a reușit prelungirea contractelor cu Mădălina Airoaie și Violeta Stan, voleibaliste care au evoluat și în sezonul trecut la Pitești.

”𝐂𝐎𝐍𝐓𝐈𝐍𝐔𝐀𝐌 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍Ă!

În cele două sezoane petrecute la Pitești a reușit să facă pași importanți, iar progresul său a fost recompensat cu prima convocare la echipa națională de senioare a României. Contingentul autohton o va cuprinde, în continuare, pe tânăra și ambițioasa Mădălina Airoaie!

Mădă s-a născut la Bacău, are 22 ani, măsoară 184 centimetri și este secund. Fostă campioană națională universitară, ea a jucat, în primii ani ai carierei, la Știința Bacău.

“Mă bucur să pot continua ca parte a proiectul FC Argeș. Au fost 2 ani plini de urcușuri și coborâșuri, multe momente frumoase și sper ca și în noul sezon să ne bucurăm de un volei de foarte bună calitate. Așteptăm ca publicul să fie alături de noi. Forza Viola!, a fost mesajul transmis de Airoaie pe pagina de facebook a clubului.

”𝐂𝐎𝐍𝐓𝐈𝐍𝐔𝐀𝐌 𝐈̂𝐌𝐏𝐑𝐄𝐔𝐍Ă!

 

Două dintre cele mai importante caracteristici ale unui sportiv de performanță sunt devotamentul și spiritul de echipă.

Pentru al 4-lea sezon consecutiv, Violeta Stan rămâne componentă de bază a familiei alb-violete, iar noi ne bucurăm de prezența unui astfel de sportiv pe teren!

Vio s-a născut la Galați, are 26 ani, măsoară 160 centimetri, este libero, iar cariera sa cuprinde o lungă experiență alături de echipa de primă ligă a Belor Galați.

“Piteștiul mi-a devenit o a doua casă. Mă bucur că am ocazia și sezonul următor să lupt pentru culorile alb-violet. Îmi doresc ca eu și fetele să formăm un grup competitiv și împreună să menținem echipa în prima ligă”, a transmis Violeta Stan.