VindecaDai: ghidul tău pentru tratamentul naturist al alergiilor

0

Alergiile la copii și la adulți își pot face de cap în anumite sezoane iar asta are un impact negativ considerabil asupra vieții noastre. Când ne confruntăm cu asemenea probleme, dorim să găsim soluții ușoare și rapide, cât mai naturale dacă se poate pentru a pune pe fugă simptomele și senzațiile de rău, care ne împiedică să fim ca înainte. Pentru tratamentul naturist al alergiilor ai un aliat de partea ta – VindecaDAI – cartea verde cu informații și recomandări despre ce înseamnă fiecare alergie în parte din spectrul DAI.

Comandând acest ghid valoros, vei avea mereu la dispoziție în casa ta materia din care să te inspiri atunci când nu mai știi cum să faci față alergiilor alimentare care îți amenință propria persoană sau familia.

Cum poți avea grijă în mod naturist de o persoană afectată de alergii? Află din cartea VindecaDAI

Citind sau răsfoind ghidul verde pentru o viață mai sănătoasă obținută pe cale naturopată vei fi mai mult decât câștigat. Remediile naturale pe care le cauți pentru a pune stop bolii sunt printre cele mai recomandate soluții chiar și din partea doctorilor specialiști. Iar dacă nu mai există bunici sau părinți care să-ți aducă la cunoștință rețetele lor de leac, ia-le din cartea VindecaDAI.

Remedii naturale contra alergiilor pot include preparate și infuzii de ceaiuri vindecătoare sau administrarea unor remedii nutritionale si a unor combinatii de alimente sanatoase. Din cauza faptului că alergiile pot avea un impact negativ major asupra calității vieții noastre, este de înțeles de ce ne orientăm spre tratamente cât mai naturopate care pot diminua și elimina simptomele asociate cu ele. Și totuși, dacă ai de gând să te folosești de puterea naturii, consideră și o discuție în prealabil cu medicul pediatru al copilului.

Uite câteva soluții naturiste care ar putea fi puse la treabă în tratamentul alergiilor la copii și la adulți

Irigații nazale

Irigațiile nazale sau spray-urile decongestionante nazale cu apă de mare sunt folosite adesea de persoanele care au de furcă cu afecțiunile respiratorii. Poți face chiar tu acasă o soluție bună de aplicat care implică apă sărată pentru a elibera congestiile nazale. Se poate face câte o irigare nazală zilnic sau chiar de câteva ori pe zi pentru a scăpa mai repede de problema nasului înfundat.

O soluție salină este perfectă pentru a face asta chiar acasă la tine. Dacă nu, tratamentul poate fi aplicat copilului, de exemplu, la spital sau la medicul pediatru în timpul unei vizite.

Vitamina C

Vitamina, se știe, este un bun antioxidant, cu proprietăți care îți pot susține și întări sistemul imunitar. Tot ea poate limita semnele de inflamație din organism. Vitamina C are un rol vital în îmbunătățirea condiției pacienților cu varii probleme. Mâncărimile sau secrețiile nazale, apărute odată cu alergiile respiratorii și intoleranțele alimentare pot fi tratate în acest mod.

Vitamina C o vei găsi în alimente proaspete: citrice, ardei sau fructe de pădure. O poți lua, însă, și printr-o suplimentare la dietă cu adjuvante naturale. Sub formă de capsule, siropuri, tablete, loțiuni topice sau unguente din farmaciile naturiste.

Miere

Mierea se obține din nectarul florilor cules de albinele muncitoare. Din timpuri străvechi este în legătură directă cu beneficiile pentru sănătate. Inclusiv cu avantaje pentru sistemul imunitar. Mierea poate reduce inflamația, ceea ce eliberează căile respiratorii și ușurează respirația.

Daca te confrunti cu alergiile la polen, amestecă miere în ceaiurile de plante naturale, în mâncăruri sau ia-o direct cu lingurița din borcan, câte puțin zilnic.

Simptomele alergice pot fi atenuate și prin micile schimbări care pot fi esențiale unui trai mai sănătos. Poate fi vorba de folosirea unui umidificator de aer sau a unui purificator de aer în casă. În ghidul verde VindecaDAI vei descoperi cu ușurință ce mai poți face pentru a scăpa de boală, alergii sau de dermatită. Dar înainte de a trece total la un tratament naturopat, consultă-te cu un specialist pentru a-ți da ok-ul.

Contact:

+4 0726 718 293

contact@vindecadai.ro

 

Sursă foto: vindecadai.ro