FilmFest ADE Pitești, în Parcul „Lunca Argeșului”!

0

”În fiecare sâmbătă din luna august, de la ora 20:30, la Pitești, transformăm serile de vară în experiențe de neuitat sub cerul înstelat! Vino cu familia și prietenii în Parcul „Lunca Argeșului”, adu-ți pătura și snacksurile și petrece-ți timpul într-un mod plăcut și deosebit!”, este mesajul prin care reprezentanții Primăriei Pitești anunță ediția a doua a Festivalului FilmFest ADE Pitești din Parcul Lunca argeșului.

Festivalul de film în aer liber se va desfășura în serile de 3, 10, 17, 24 și 31 august, când vizitatorii parcului și iubitorii de cinema în aer liber se vor bucura de proiecții cinematografice premiate la nivel internațional și foarte apreciate de public, oferite în zona verde dintre hamace și scenă, începând cu ora 20:30.

Programul celor cinci seri de film este următorul:

  • 3 august: ZAVERA – dramă românească despre conflictul interior care, uneori, poate fi mai zgomotos și mai copleșitor decât orice altercație veritabilă.
  • 10 august: POD GENERATION – sci-fi romantic impresionant, cu Emilia Clarke protagonistă, despre o călătorie curajoasă către rolul de părinte într-o eră a tehnologiei avansate.
  • 17 august – TO THE NORTH – thriller psihologic tensionat, ce folosește incidentul din 1996 de pe cargoul Maersk Dubai ca punct de plecare.
  • 24 august: TRIANGLE OF SADNESS – comedie neagră satirică, premiată cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.
  • 31 august: WHAT IF – comedie romantică ce îl are pe Daniel Radcliffe în rolul principal.

Nu rata șansa de a-ți transforma weekendurile într-un adevărat festival de cinema în aer liber!

Evenimentul este organizat de către Asociația „Acționăm. Dăruim. Educăm.” Pitești, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pitești, prin Filarmonica Pitești – Cinematograful „București”, Centrul Cultural Pitești, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și Administrația Domeniului Public Pitești.