Ghanezul Isaac Nortey a plecat de la FC Argeș

0

Cu doar câteva zile înaintea debutului în noul sezon de Liga 2, FC Argeș a anunțat despărțirea de un nou jucător pe care l-a avut în lotul cu care a încheiat ediția trecută de campionat.

Ghanezul Isaac Nortey, cu care clubul semnase la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, nu va mai continua sub comanda lui Nicolae Dică.

Mijlocașul central originar din Ghana, în vârstă de 24 de ani, a evoluat pentru FC Argeș în 7 meciuri din partea a doua a sezonului trecut de Liga 2, dintr-un total de 10. A strâns 477 de minute pe teren, în șase dintre jocuri fiind titular, iar în două meciuri fiind înlocuit de Eugen Neagoe, fostul antrenor al echipei.

”Mulțumim, Isaac Nortey!
Clubul nostru s-a despărțit de mijlocașul Isaac Nortey. Acesta a îmbrăcat de 7 ori tricoul Argeșului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în carieră!”, se precizează în anunțul clubului din Trivale.

În afară de Nortey, Argeșul s-a mai despărțit de George Micle, Ionuț Balaur, Robert Boboc, Florian Haită, Bogdan Rusu, Milcho Angelov, Radu Ciuciulete și Gino Oprescu. În această vară, cu piteștenii au semnat Vlad Morar (ex UTA Arad), Costin Ghiocel (ex Oțelul Galați), Kevin Doukoure (ex Universitatea Cluj), Andrei Dima (ex FC Voluntari 2), Denis Oncescu (ex Concordia Chiajna), Raul Ailenei (ex Ripensia), Rareș Butnărașu (ex CSC Ghiroda și Gearmata Vii), Robert Moldoveanu (ex Chindia Târgoviște), Marius Briceag (ex Korona Kielce), Takayuki Seto (ex Petrolul Ploiești), Guilherme Gomes Garutti (ex Petrolul Ploiești) și Emanuel Gronner (ex FK Shkupi/ Macedonia de Nord) .