Condus pe ultimul drum de zeci de ATV-uri!

0

Sorin Porojan, bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a pierit în urma unui accident de ATV a fost condus pe ultimul drum luni, de familie și prieteni.

Cortegiul funerar a fost format din zeci de ATV-uri. Vehiculele de teren aveau afișate fotografii în care Sorin Porojan apărea tot pe un ATV.

De asemenea, zecile de coroane depuse de cei care au dorit să-i ducă un ultim omagiu bărbatului erau transportate tot de ATV-uri.

Crucea care a însoțit cortegiul și a fost pusă la mormântul lui, a fost îmbrăcată în trandafiri albi și avea fotografia lui Sorin, aceeași care era atașată la toate vehiculele din alaiul mortuar.  Lângă cruce a fost depusă o coroană din flori roșii, pe care este scris ”La fiecare ieșire vei fi cu noi”, semnată ”Prietenii ATV Budeasa”!

Reamintim că Sorin Porojan a murit în noaptea de joi spre vineri, în urma unui tragic accident cu ATV-ul. Era împreună cu soția și unul dintre cei doi copii, fiul lui în vârstă de 10 ani, pe un drum din pădure, noaptea. Se spune că în timp ce urca o pantă vehiculul s-a răstrunat. La sosirea echipelor de salvare Sorin Porojan era decedat. Soția și fiul lui au fost răniți, dar nu grav.

Sorin Porojan este unul dintre cei care luau parte la celebra acțiune cu Moș Crăciun pe ATV. De asemenea se implica în acțiunile de căutare ale persoanelor dispărute, de fiecare dată când reprezentanții IPJ Argeș îi cereau ajutorul.