Deputatul Remus Mihalcea: ”Dragoș Predescu, trezește-te, copile”

0
Deputatul PSD Remus Mihalcea reacționează în scandalul dintre Consiliul Județean Argeș și Instituția Prefectului Argeș. Medic de profesie, parlamentatul îi atrage atenția prefectului Dragoș Predescu asupra faptului că prin decizia sa de a ataca în instanță hotărârea de alocare a unor fonduri pentru investiții acordate mai multor spitale din județ, pune în pericol viața pacienților.
Într-o postare publică făcută pe contul său de Facebook, Remus Mihalcea spune:
”Dragoș Predescu, trezește-te, copile
Unii dintre cei cărora le pui viețile în pericol pot fi părinții sau bunicii tăi, ai mei sau ai oricăruia dintre argeșeni.
Fă administrație pentru oameni, nu politică pentru partid! Au trecut alegerile locale, ați pierdut din nou, dar nu vă răzbunați pe argeșeni.
Aici te joci cu viețile a sute de mii de oameni, nu cu muncitorii din birourile PNL Argeș.
Prefectul liberal Dragoș Predescu a atacat o Hotărâre a Consiliului Județean Argeș prin care se alocau și fonduri pentru investiții în spitalele din județ. Printre acestea era prevazută achiziționarea unui sistem modern hemodinamic pentru angiograful de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Prefectul Dragoș Predescu a atacat Hotărârea în integralitatea sa, blocând astfel fondurile pentru 77 de primării din Argeș, aparatură medicală, centru pentru copii cu dizabilități și achiziția acelui sistem vital pentru sănătatea argeșenilor.
Acesta din urmă este extrem de important pentru salvarea pacienților cu infarct miocardic acut. Între timp, vechiul sistem hemodinamic de la angiograf s-a defectat, iar toți pacienții cu probleme medicale grave trebuie acum trimiși la București!
Încurajez promovarea tinerilor în politică și administrație, însă cu condiția să fie și competenți. Așadar, trezește-te, copile ajuns prefect!
Semnat,
Un medic. Cineva care n-a fost doar membru de partid și atât, de la vârsta de 15 ani până în prezent, și care înțelege cât de periculos este ceea ce le faci acum pacienților argeșeni.
PS: Felicit noua conducere a Spitalului Județean, prin managerul Adrian Dumbravă și conducerea Consiliului Județean Argeș, prin președintele Ion Mînzînă, pentru prezența de spirit și reacția rapidă de a găsi și primi în curând, cu titlu de împrumut, un sistem hemodinamic pentru angiograf, până la remedierea situației generată de prefectul inconștient Dragoș Predescu” este mesajul transmis de deputatul Mihalcea.