Trei dosare penale pentru conducere fără permis

0

În urma unor acțiuni care au fost organizate în week-end trei bărbați s-au ales cu dosare penale pentru coducere fără permis. Doi dintre ei conduceau mopede iar unul ATV. În plus, unul dintre conducători era și băut. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni – Formațiunea Rutieră  l-au tras pe dreapta duminică, 4 august, pe Viorel L., de 29 de ani din comuna Rătești. În timul verificărilor oamenii legii au constatat că tânărul nu poseda permis de conducere. Totodată în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului vehiculului, a rezultat o valoare sub limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, mai exact de 0,13 mg/l, ceea ce i-a adus și o amendă, pe lângă dosarul penal întocmit pentru coducere fără permis.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung l- au depistat pe Nicolae M. de 63 de ani, din Cetățeni, care coducea un ATV, pe raza localității de domiciliu, pe un drum comunal, fără a deține permis de conducere. Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 61 de ani, din Berevoești, care conducea un moped, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere. Pe numele celor doi bărbați au fost întcmit dosare penale. Dacă vor fi găsiși vinovați, cei de mai sus riscă pedepse cu închisoarea de la 1 la 5 ani.