Victorie la scor în ultimul amical 

0

Profitând de faptul că va debuta în noul sezon de Liga 2 tocmai marți, în compania Stelei, în Ghencea, FC Argeș a disputat vineri, la Albota, un amical cu Unirea Bascov, formație care evoluează în liga a treia.

Echipa pregătită de Nicolae Dică s-a impus cu 5-0, golurile alb-violeților fiind semnate de Takayuki Seto(min.8), Robert Moldoveanu(min.30), Patrick Dulcea(min.49), Valentin Buhăcianu(min.67) și Emanuel Gronner(min.90). Testul cu bascovenii a fost ultimul pentru alb-violeți înainte de primul meci oficial din această ediție de campionat.

În amicalele din această vară ale piteștenilor, în prima parte a pregătirii de vară FC Argeș a întâlnit FC Câmpulung Muscel (1-1) și LPS HD Clinceni (5-1). În Slovenia au urmat teste cu ND Ilirija 1911, scor 2-0, NK Varazdin, pierdut la limită, 0-1, cu NK Bistrica, care a fost câștigat cu scorul de 3-0, și cu NK Sesvete, scor 2-0.

Înainte de întâlnirea cu Unirea Bascov, alb-violeții le-au mai întâlnit și pe Cetatea Turnu Măgurele (4-1) și CSM Slatina(1-1).

 

FC Argeș: Oncescu – Tofan (cpt.), Orozco, Tudose, Briceag, Doukoure, Seto, Dima, Morar, Petrescu, Moldoveanu

La pauză au intrat Straton, Borța, Garutti, Ghiocel, Rădescu, M. Dică, Dinoci, Pîrvu, Dulcea, Buhăcianu și Gronner    Antrenor: Nicolae Dică