Angiograful a fost pus în funcțiune la Spitalul Județean

0
Începând de astăzi, procedurile realizate cu angiograful au fost reluate la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Anunțul a fost făcut de managerul SJU Pitești, Adrian Dumbravă, și de medicul cardiolog, Elvis Boțu, coordonatorul Laboratorului de Angiografie și Cardiologie Intervențională.
”Sunt bucuros să vă anunț că sistemul angiograf este funcțional. Problema, pentru moment, este rezolvată. Ne vom ocupa ca sistemul hemodinamic să ajungă la noi în cel mai scurt timp, iar noi, pentru că asta este meseria noastră, suntem la dispoziția bolnavilor și cetățenilor și am făcut tot ce am putut în timp record ca angiograful nostru să fie funcțional. Ne cerem iertare pentru zilele când nu am putut să fim prezenți pentru pacienții noștri privind aceste investigații, dar vă asigurăm de transparență, de bună credință și de implicare în cea ce privește actul medical, corectarea acolo unde este cazul. Și, de ce să nu spun, să ne gândim să aducem un alt mod de lucru cu privire la transparență, cu privire la tot ceea ce înseamnă sistem medical din județul Argeș”, a declarat Adrian Dumbravă managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești.
”Suntem fericiți că ne putem desfășura, din nou, activitatea în laborator, sistemul de care am discutat ieri a fost pus astăzi în funcțiune. Pe masă este primul pacient căruia i-am efectuat o angiografie. Suntem mulțumiți că sistemul funcționează. O să putem asigura cazurile grave, urgențele, în zielel următoare și o să ne utem desfășura activitatea așa, în limitele decenței în continuare Mulțumim celor care s-au zbătut pentru noi și ne-au putur asigura acets sistem”, a declarat medicul Elvis Boțu.