Concubini reținuți după ce și-au lovit vecinii!

0

O femeie și un bărbat au fost reținuți luni seara, de către polițiștii Secției 2 Poliție Pitești sub acuzația de loviri și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Amândoi erau băuți, când s-au luat la ceartă, în fața blocului, cu niște vecini. Prima care și-a pierdut controlul este femeia care, a început să lovească un bătrân în vârstă de 80 de ani. Concubinul i-a sărit în ajutor. Alte două femei, care au intervenit să-l salveze pe bătrân din mânile agresorilor au fost și ele lovite. 

 

Incidentul a avut loc în cartoerul piteștean Găvana, luni 05 august, în jurul orei 18.30.  Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe Aleea Eftimie Antonescu, din Pitești, are loc o stare conflictuală între mai multe persoane.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, luând măsuri pentru asigurare ordinii și liniștii publice. Totodată, polițiștii de investigații criminale au efectuat cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și linștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.  După administrarea probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, față de două persoane, un bărbat de 45 de ani și o femeie de 35 de ani, ambii din Pitești. Din cercetări s-a stabilit faptul că cei doi ar fi exercitat acte de violență împotriva a trei persoane, pe fondul consumului de alcool, ce a generat un conflict spontan, fapte de natură să tulbure ordinea și liniștea publică”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Femeile au fost lovite că au intervenit

Costel S. de 45 de ani și concubina lui Ioana V. de 35 ani, ambii din Piteșt, se aflau în fața blocului în care locuiesc. Se poate că cei doi erau beți și un vecin, în vârstă de 80 de ani, le-ar fi atras atenția că sunt cam gălăgioși. Iritată, Ioana V. a sărit și l-a lovit pe vecin. Concubinul, la rândul lui, l-a lovit pe octogenar.

Martore la cele petrecute au fost alte două vecine ale agresorilor, o femeie în vârstă de 51 de ani și alta de 55 de ani. Cele două au sărit în ajutorul bătrânului dar au fost și ele agresate de concubinii care loveau cu înverșunare în stânga și-n dreapta. În cursul serii de luni 5 august, cei doi concubini au fost reținuți. Marți, 6 august, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.