Calificare cu emoții în turul 3 al Cupei României!

0

FC Muscelul Câmpulung s-a calificat cu mari emoții în turul 3 al Cupei României. Echipa pregătită de Costin Lazăr a avut nevoie de 120 de minute pentru a se impune, scor 3-2, în confruntarea de miercuri seară, din deplasare, cu Olimpic Zărnești, din turul 2 al competiției KO.

Muscelenii au început partida foarte bine și au înscris repede prin Enache(8) și Alexandru Popescu(17). La jumătatea primului mitan, formația din orașul de la poalele Mateiașului se putea desprinde decisiv pe tabelă, însă șutul lui Ghiță din interiorul careului a zguduit transversala. Argeșenii au intrat la cabine cu un avantaj liniștitor și se părea că nimic nu se mai poate întâmpla. După revenirea de la vestiare, pe fondul relaxării premature a câmpulungenilor, brașovenii au preluat inițiativa și au început să dicteze ritmul. Zărneștiul a redus din handicap prin Ilie(55), iar Marinescu(78) a restabilit egalitatea. La finalul timpul regulamentar, cele două echipe erau la egalitate, 2-2, iar meciul s-a dus în prelungiri. Golul izbăvitor care a adus victoria și calificarea alb-roșilor în faza următoare a întrecerii a fost reușit de Antonio Niță(102). Turul 3 este programat să aibă loc în data de 14 august 2024.

 

Olimpic Zărnești – FC Muscelul Câmpulung 2-2 (2-3 după prelungiri)

Au marcat: Ilie(’55), Marinescu(’78)  / Enache(‘8), A. Popescu (’17), Niță (‘102)

FC Muscel Câmpulung: Voicu – Stelea, Gîsă, Sanda, Stancu – I. Jenaru(min.99 Stănici), Vasile(min.90+1 Niță), Ghiță(cpt)(min.67 Ciurea), Enache(min.67 Ntamak) -D. Popescu, A. Popescu(min.90+1 Coman)

Rezerve neutilizate: Bădulescu, Dumitrescu, Longher, Brumă      Antrenor: Costin Lazăr