Concluziile lui Nicolae Dică după remiza cu Steaua: ”Este rezultatul corect!”

0

FC Argeș a început noul sezon de Liga 2 cu o remiză, 0-0, în deplasarea de la Steaua București. La finalul partidei de marți seară, Nicolae Dică, antrenorul grupării din Trivale, s-a declarat mulțumit de rezultatul final.

Tehnicianul piteștean este convins că acest punct luat va da un moral bun elevilor săi: ”Este corect rezultatul, n-am făcut un joc foarte bun în această seară. Am început jocul rău, cu teamă. Le-am dat ocazii celor de la Steaua să marcheze, bine a fost că n-am primit gol, dar din minutul 30 am reglat jocul, am avut o posesie mai bună, însă am suferit în ultimii 20 de metri. Repriza a doua a fost mai bună, echilibrată, am reglat lucrurile la pauză. Păcat pe contraatacuri n-am finalizat. Puteam câştiga în minutul 90, la ocazia lui Briceag.

E un rezultat bun, cu o echipă bună care are jucători care joacă de trei, patru ani împreună, s-a văzut la noi că nu avem omogenitate, cu 12 jucători noi, dar punctul e important şi să ne dea încredere pentru meciurile următoare. Am un contract pe doi ani de zile şi trebuie să promovez această echipă în următorii doi ani. Important este să facem o echipă, un grup unit, că anul trecut au fost favoriţi la promovare şi s-a terminat pe locul 14. Avem jucători de la Liga 1 și aştept să-mi facă diferenţa în ultimii 20 de metri. Dacă vom fi în zona promovării, nu ne dăm la o parte. Dacă va fi în primul an, cu atât mai bine”, au fost concluziile trase de Nicolae Dică la finalul partidei.