Juniorii alb-violeți încep meciurile din Liga Elitelor

0

În acest weekend va începe un nou sezon în fotbalul juvenil. La fel ca anul trecut, FC Argeș va participa în Liga Elitelor la toate categoriile de vârstă.

FC Argeș Tineret și FC Argeș U17 vor juca în acest sezon în Seria Vest a Ligii de Tineret. În această ediție a celor două competiții, vulturașii vor întâlni UTA Arad, U Cluj, Kids Tâmpa Brașov, Sepsi Sf. Gheorghe, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, CFR Cluj, Ripensia Timișoara, Petrolul Ploiești, Miercurea Ciuc, Politehnica Timișoara și Universitatea Craiova. Prima etapă se va disputa duminică, 11 august, la orele 12 și 14. Piteștenii se vor deplasa la Timișoara pentru confruntările cu Ripensia.

#Adversari puternici la U15 și U16

FC Argeș U15 și FC Argeș U16 fac parte în acest sezon din Seria 3 a Ligii Elitelor U16. Argeșenii se vor duela cu CS Dinamo, Sport Team București, Chindia Târgoviște, CSJ Știința U Craiova, FC U Craiova 1948, CS Mioveni, FCSB, Universitatea Craiova, CSS Târgoviște, Juniorul 2014 și CSS Craiova. Prima etapă se va disputa sâmbătă, 10 august, la orele 12 și 14, piteștenii urmând să dea piept acasă cu FC U Craiova 1948.

#A apărut o nouă competiție

FC Argeș U14 va lua startul în acest sezon în Seria 8 a Ligii Elitelor U14. În acest sezon, argeșenii vor avea de înfruntat Oltenia Râmnicu Vâlcea, FC U Craiova 1948, Unirea Bascov, LPS Slatina, LPS Viitorul Pitești, CSM Slatina și CS Mioveni. Prima etapă se va disputa duminică, 11 august, de la ora 16:00. Alb-violeții vor întâlni, în deplasare, pe CS Mioveni.

În premieră, Federația Română de Fotbal organizează începând cu acest sezon Liga Elitelor U13. FC Argeș U13 va face parte din Seria 8 a acestei noi competiții. Seria este compusă din aceleași echipe care fac parte din seria în care a fost repartizată echipa U14 a clubului nostru. Prima etapă se va disputa duminică, 11 august, de la ora 17:30. Vulturașii vor da piept, în deplasare, cu CS Mioveni.

Formatul competițiilor a rămas la fel ca în sezonul precedent. Liga de Tineret, Liga Elitelor U17, Liga Elitelor U16, Liga Elitelor U15 se vor disputa în două faze, respectiv sezon regulat și play-off/play-out. Liga Elitelor U14 și Liga Elitelor U13 se vor disputa într-o singură fază, respectiv faza sezonului regulat.