Maria Nemeș, al treilea transfer al FC Argeș Volei 

0

Echipa de volei feminin a Piteștiului a perfectat al treilea transfer din această vară. FC Argeș Volei a ajuns la o înțelegere cu Maria Nemeș, voleibalistă care în sezonul trecut a evoluat la Brașov.

Sub comanda antrenorului cubanez Joel Olazabal Herrera se mai pregătesc Mădălina Airoaie, Violeta Stan, Eva Vizitiu, Carmela Massip, Edisleys Mora Reyes, Aleksandra Scekic și Viktoriia Mostsitska, ultimele două fiind primele achiziții perfectate de gruparea din Trivale.

”Bine ai revenit la Pitești, Maria Nemeș!

După un sezon petrecut la Brașov, voleibalista româncă va îmbrăcă, din nou, culorile clubului nostru.

Maria s-a născut la Baia Mare, are 19 ani, măsoară 186 centimetri și evoluează pe postul de ridicător. Una dintre cele mai de perspectivă jucătoare ale României, fostă componentă a loturilor naționale de junioare, Nemeș a mai trecut pe la Dinamo București.

“Sunt fericită să revin în familia FC Argeș. Îmi doresc să avem un sezon plin de realizări și să ne depășim împreună limitele. Suntem o echipă tânăra, cu potențial, care va munci pentru a-și atinge obiectivele și a face o surpriză frumoasă”, se precizează în anunțul făcut de gruparea piteșteană.