După scandal au ajuns la spital apoi în arest!

0

O bătaie, așa cum doar în filme poți vedea, a avut loc în comuna Negrași, satul Bârlogu, în fața unui magazin. Patru bărbați și-au împărțit pumni și picioare pentru a-și demonstra forțele. În timp ce unul dintre ei a fost reținut, ceilalți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital. A doua zi, alți doi participanți la încăierare, au fost duși în arest imediat după ce au fost externați.

 

Scandalul, izbucnit aparent fără motiv, a avut loc joi seara 8, în jurul orei 21.00, în comuna Negrași, satul Bârlogu. În timp ce se aflau în fața unui magazin, acolo unde se serveau și băuturi alcoolice, Marian P., de 42 ani din comuna Colonești, județul Olt, Ionuț C., de 46 ani și Claudiu R., de 27 ani, ambii din comuna Negrași și un al patrulea bărbat, de 46 de ani, tot din Negrași, s-au luat la ceartă. Conflictul a escaladat și bărbații s-au încăierat, lovindu-se cu pumnii și picioarele. S-au lovit cu îndârjire, astfel că trei dintre participanți au ajuns la spital având nevoie de îngrijiri medicale.

Unul are fractură de piramidă nazală!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu, au demarat cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

În noaptea de joi spre vineri a fost reținut unul dintre cei patru participanți la scandal, singurul care nu a ajuns la spital, respectiv Marian P., din județul Olt. Vineri dimineață, după ce au stat o noapte sub observație medicală la spital, au fost externați și Ionuț C. și Claudiu R. Cei doi bărbați au fost duși de la spital direct la audieri, în aceeași zi fiind și ei reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Cel de-al patrulea participant la scandal, se află încă în spital, având fractură de piramidă nazală. În privința lui nu a fost luată, deocamdată, o măsură iar cercetările continuă. Cei trei bărbați reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești și împotriva lor a fost luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.