Amendă uriașă pentru un șofer vitezoman!

0

O manevră riscantă și o viteză extrem de mare pe un trosnon de drum unde limita este de 50 de km/h, pentru asta a fost sancționat dur un șofer, în vârstă de 29 de ani, din comuna Buzoești. Tânărul nu mai are voie să conducă timp de 4 luni, în plus, va trebui să plătească o sancțiune de aproximativ 2.500 lei.

Duminică, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești aveau amplasat radarul pe DN 65 A, în localitatea Buzoești. Oamenii legii au văzut un BMW care s-a angajat în depășirea unei mașini deși zona era marcată linie continuă. În timpul manevrei, F.S., de 29 de ani din comuna Buzoești, cel de la volan, a accelerat cu putere, astfel că radarul a înregistrat Loganul rulând cu viteza de 141 de km/h, pe o porțiune cu limita legală de 50 de km/h.

”Ca urmare a abaterilor constatate, ce contribuie la o situație cu potential ridicat de producere a unui eveniment rutier, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.485 de lei, conform OUG 195/2002R, fiind aplicată măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 180 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.  Tânărul a primit o amendă în valoare de 2.485 lei.