Nicolae Dică: ”Să fim pregătiți pentru un meci dificil”

0

Înaintea duelului cu CSM Focșani, tehnicianul grupării din Trivale și-a pus în gardă elevii în privința adversarului. Dică spune că echipele mai slab cotate se mobilizează mult mai bine când întâlnesc pretendentele la promovare:

Antrenorul Argeșului a analizat adversarul și a tras concluziile care se impun: ”Ne așteaptă o partidă grea, așa cum sunt toate partidele din acest an competițional, însă trebuie să fim pregătiți pentru orice adversar. Întâlnim o nou-promovată care are în componență jucători cu experiență care au mai jucat în Liga 2, care au promovat la prima ligă. Au câștigat în prima etapă categoric, au marcat două goluri contra Muscelului și au mai avut patru-cinci ocazii de a marca. Orice adversar care va juca cu noi, cu Steaua, cu Craiova, va avea altă atitudine. Focșani e o echipă bună, are jucători ca Zaharia și Gorovei care pot să facă diferența. Acolo sunt jucători ca Dodoi”, a spus tehnicianul argeșean la conferința de presă.

#”Trebuie mai mult curaj și personalitate”

”Principalul” alb-violeților așteaptă o îmbunătățire a jocului, după ce contra Stelei nu a rupt gura târgului: ”Nu sunt mulțumit de ceea ce am arătat la meciul cu Steaua. Trebuie mai mult curaj de la jucătorii mei, personalitate mai multă, pentru că sunt jucători cu experiență și vreau mai mult, mai ales în ultimii 25 de metri trebuie să facem diferența acolo, să avem reușite, să avem realizări. Lucrăm la asta, dar avem nevoie de timp. Sunt 12 jucători noi în lot, avem și foarte mulți tineri și trebuie să avem răbdare cu ei. Era clar că nu puteam să arătăm în prima etapă foarte bine”.

#”Doar cu atitudine putem câștiga”

Dică le cere elevilor săi să nu desconsidere adversarul: ”La meciul cu Focșani trebuie să arătăm mai bine ca la meciul cu Steaua. Nu trebuie să intrăm pe teren cu gândul că suntem FC Argeș, că avem echipamentul frumos, că vine lumea la stadion, trebuie să avem atitudine bună la fiecare joc și doar așa putem să câștigăm, să fim o echipă”, a conchis Dică.