Sancționați pentru conducere agresivă

0

Duminică 11 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, Sebastain I. care conducea o Dacia Logan, precum și Răzvan P. de 37 de ani, aflat la volanul unui BMW, ambii din Pitești, care se aflau pe bulevardul Republicii din municipiul Pitești, adoptând un comportament agresiv în timpul conducerii, prin patinarea excesivă, în gol, a roților motrice.

De asemenea, tot în ziua de 11 august, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 18 ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, adoptând un comportament agresiv în timpul conducerii, prin efectuarea unui derapaj controlat, la ieșirea dintr-o intersecție de tip sens giratoriu.

Ca urmare a abaterilor constatate, toți cei trei conducători auto au fost sancționați contravențional, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere, pentru fiecare dintre conducătorii auto, a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberate dovezi înlocuitoare.