Șoferul nervos a aplicat legea junglei, în stradă!

0

Un piteștean, în vârstă de 42 de ani, exasperat de o șoferiță începătoare și-a pierdut cumpătul și a reacționat într-un mod extrem de violent. Bărbatul a aplicat legea junglei, în stradă, lovind cu pumnul parbrizul mașinii pe care o conducea tânăra. Individul a fost filmat  și pe baza imaginilor a fost identificat. S-a ales cu dosar penal.

Foto Info Trafic Pitești.

”Feriți-vă de acest individ violent în trafic, ieri am avut o altercație în trafic cu ”dânsul” și la semafor când am oprit mi-a dat cu pumnul în parbriz și mi l-a spart”, este mesajul postat de șoferița, în vârstă de 21 de ani, pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești. Textul era însoțit de imagini în care un bărbat care îi spune șoferiței ceva , urcă la volanul mașinii lui și pleacă mai departe ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

O amendă și-un dosar penal

Filmarea a ajuns la polițiști iar oamenii legii de la Secția 3 Poliție Pitești au demarat cercetări. Incidentul a avut loc pe strada Teilor din Pitești, duminică 11 august.  Polițiștii –au identificat pe șoferul furis luni 12 august. Este vorba de un piteștean în vârstă de 42 de ani.

”Ca urmare a celor constatate, bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială. De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, conform art. 253 din Codul Penal, tânăra de 21 de ani formulând plângere prealabilă. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

În fața oamenilor legii șoferul al cărui comportament a întrecut orice limită s-a justificat spunând că șoferița i-ar fi tăiat calea cu mașina. Mulți dintre cei care au văzut postarea în mediul online au reacționat. Majoritatea o îndemnau pe tânără să facă plângere, dar au fost și reacții de genul: ”Să vezi ce dosar penal își ia și ce rămâne fără permis.. El crede că mai suntem în epoca primitivă…” , ”Gorilă fără creier”,  ”și dacă ai gresit , trebuie să fii dilău să te iei de începători în trafic , de fapt nu te iei de nimeni și anticipezi mișcările celor din trafic pe cât se poate”.